15 oktober

14.30

Voorprogramma

Louisa Lilani & John Prop, Loes Diephuis en John Prop (resp. zang en gitaar/piano) zijn de mensen achter stichting Polderlicht. Tussen pakweg 1999 en 2006 traden ze regelmatig op met lieve liedjes die uitblonken in eenvoud. Want waarom drie akkoorden gebruiken als het ook met twee kan? Speciaal voor Ontroerwoud diepen ze eenmalig een handvol liedjes uit het verleden op.

iNana & Carles

iNANA werkt samen met verschillende filmmakers, beeldend kunstenaars, dansers en schrijvers, omdat ze verschillende disciplines wil combineren. Terwijl ze in Barcelona woonde werd ze verliefd op het geluid van de cello. Sinds die tijd speelt ze vaak in een niet versterkte opstelling, alleen zijzelf en haar partner Carles die de cello prachtig bespeelt, een perfecte combi, niet alleen muzikaal…
iNana.at

Tussen de optredens door:

Su Tomesen

Interventie van een Javaanse plastic verkoper.
Ik bied typisch Indonesische plastic producten aan: rijst lepels, waterschepjes, droogrekken etc. Toko is deel 1 van de serie deel ‘Plastic Indonesia’.
sutomesen.nl/toko

Werner Art Generator

Werner Art Generator komt met drie kunstenaars uit Duitsland en Tsjechië: Holger Wendland, Mykola Dzhychka en een vrouwelijke kunstenaar.